top of page
Tìm kiếm
  • Ảnh của tác giảCISS JOURNEY

AES Teachers' Day 2019 I Ngày đặc biệt của các thầy cô giáo AES

Tim - Class 8.2 AES

On 20th November, we celebrated a special day that occurs every year. On this day, we thank our teachers who teach us and give us a lot of happiness. We can show our gratitude by giving some gifts and give them the letters of our love. We sang, danced and read our speeches to them. Besides that, the teachers as well sang "Việt Nam Ơi " song and the students danced it. The Grade 4 pupils also danced with their teachers on the song " Đi Học ". Then, we enjoyed a lot of performances for two periods, until break time. After many thrilling performances, some students cried and thanked their teachers by hugging them. Last but not least, we took a photo of our class together.

When all the performances finished, we headed out to class and had some conversations with our teachers. My teacher told us to try hard in every lesson. We had a very positive conversation among all the students in class. I hope my teachers will always be happy, love themselves and succeed in their career.

 

Tim - Lớp 8.2 AES


Ngày 20 tháng 11 hàng năm, học sinh AES tổ chức một ngày thật đặc biệt dành cho các giáo viên kính mến - những người thầy người cô đã truyền đạt kiến thức và niềm vui cho chúng mình mỗi ngày đến trường.

Chúng mình tự tay gửi đến thầy cô những món quà thể hiện lòng tri ân, hoặc viết một tấm thiệp nhỏ với những lời chúc ấm áp. Chúng mình ca hát, nhảy múa và gửi những lời nhắn nhủ cảm ơn đến thầy cô. Trong buổi lễ, các thầy cô đã hát ca khúc “Việt Nam Ơi” và chúng mình cùng biểu diễn múa minh họa. Các em lớp 4 đã nhảy trên nhạc nền bài hát “Đi học” cùng cô giáo. Không phải lúc nào cũng có dịp để nói lời cảm ơn những thầy cô mình gắn bó mỗi ngày, cùng với những lời cảm ơn, chúng mình còn trao cho thầy cô những cái ôm thân thương nữa.


Tất nhiên, một câu nhắn nhủ quen thuộc của thầy cô dành cho tụi mình chính là hãy luôn cố gắng thật cố gắng trong từng bài học. Chúng mình hy vọng các thầy cô sẽ luôn vui vẻ hạnh phúc và thành công trong sự nghiệp.

27 lượt xem0 bình luận
bottom of page